Τρίτη 19 Μαρτίου 2019
Logo ΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Απαραίτητη για κάθε φοιτητή που διψάει για γνώση...

«Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα.»
- Κ. Παλαμάς

Increase Font Decrease Font Default Font

Δωρεάν δοκιμαστική πρόσβαση στη βάση δεδομένων zbMATH

Ο εκδοτικός οίκος Springer Nature στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον ΣΕΑΒ προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική πρόσβαση στη βάση δεδομένων zbMATH από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 18 Απριλίου. Η πρόσβαση είναι εφικτή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://zbmath.org/.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί webinar την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:00 π.μ. (ώρα Ελλάδος) για την εξάσκηση στη χρήση της και το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Πρόσβαση στο τρέχον περιεχόμενο του περιοδικού Nature

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανανέωσης της σύμβασης με τον εκδότη Springer Nature για την τριετία 2019-2021, ο εκδότης έχει ανοίξει την πρόσβαση στο τρέχον περιεχόμενο (από το 2015 έως και σήμερα) του περιοδικού Nature για όλα τα μέλη του Συνδέσμου. Συγκεκριμένα, πλέον όλα τα μέλη του Συνδέσμου έχουν πρόσβαση στο εν λόγω περιοδικό στα έτη 1869-2006 και 2015-σήμερα.

Δωρεάν δοκιμαστική πρόσβαση στη ΒΔ zbMATH

Ο εκδοτικός οίκος Springer Nature στα πλαίσια της μακροχρόνιας συνεργασίας του με τον ΣΕΑΒ προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική πρόσβαση στη ΒΔ zbMATH από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 18 Απριλίου. Επίσης, θα προσφερθεί στα ιδρύματα ένα εκπαιδευτικό/ενημερωτικό webinar ώστε να διευκολυνθεί η χρήση κατά την περίοδο της δοκιμαστικής πρόσβασης με πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής του τις εξής:

Ελεύθερη Πρόσβαση (Trial) στην Frost & Sullivan, Growth Partnership Company

Η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πειραιώς εξασφάλισε περίοδο ελεύθερης πρόσβασης (Free trial) στην Frost & Sullivan έως τις 23 Φεβρουαρίου 2019. Η πρόσβαση είναι ελεύθερη εντός του Πανεπιστημίου και εκτός του Πανεπιστημίου με την χρήση του VPN. Η πρόσβαση γίνεται μέσω της διεύθυνσης https://cds.frost.com.

Η εταιρεία Frost & Sullivan προσφέρει τεκμηριωμένη έρευνα και μοντέλα βέλτιστων πρακτικών στους τομείς:

Automotive & Transportation

Energy & Power Systems

Healthcare

Pages

Top