Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018
UNIVERSITY OF PIRAEUS LIBRARY Απαραίτητη για κάθε φοιτητή που διψάει για γνώση...

«Δὲ θέλω ἀπ᾿ ὅλους τοὺς καρπούς· μὰ ἐκειοὺς ποὺ ὡριμασμένοι εἶν᾿ ἕτοιμοι νὰ πέσουνε κι ἀπ᾿ τὰ πουλιὰ ῾γγιγμένοι...» Ἄγγελος Σικελιανός, Ἀπὸ τὸν Πρόλογο τοῦ Πλήθωνα

Increase Font Decrease Font Default Font

Ελεύθερη Πρόσβαση (Trial) στην Νομική Βάση HeinOnline

Η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πειραιώς εξασφάλισε περίοδο ελεύθερης πρόσβασης (Free trial) στη νομική βάση HeinOnline έως τις 15 Φεβρουαρίου 2019. Η πρόσβαση γίνεται μέσω της διεύθυνσης: https://heinonline.org/HOL/Welcome ενώ οδηγίες χρήσης και χρήσιμες πληροφορίες για το υλικό της βάσης υπάρχουν στο: https://help.heinonline.org.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Το πανεπιστήμιο Πειραιώς και Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, σας προσκαλούν στην ξενάγηση της έκθεσης με θέμα «Από τον Σκληρό Βράχο στον Σκληρό Δίσκο».

Ξενάγηση έκθεσης: Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 10.30 - 14.00, Ναυτικό Μουσείο

Διακοπή λειτουργίας του Ιδρυματικού Ψηφιακού Αποθετηρίου Διώνη

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 για λόγους συντήρησης του συστήματος θα πραγματοποιηθεί διακοπή της λειτουργίας του Ιδρυματικού Ψηφιακού Αποθετηρίου Διώνη, από τις 15:30 μέχρι τις 17:00.

Έκθεση Βιβλιοθήκης Πανεπιστημίου Πειραιώς

Σας προσκαλούμε στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, στη Φρεαττύδα Πειραιά, στην έκθεση με θέμα
«Από τον Σκληρό Βράχο στον Σκληρό Δίσκο»που διοργανώνει η Βιβλιοθήκη του
Πανεπιστημίου Πειραιώς σε συνεργασία με το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, στα πλαίσια
εορτασμού των 80 χρόνων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Παρουσιάζεται η συλλογή του Καθηγητή της τέχνης του βιβλίου κ. Διονύση Βαλάση, μέλους του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Στην έκθεση παρουσιάζονται αντίγραφα μουσείων και πρωτότυπα αντικείμενα και βιβλία από όλο τον κόσμο.

Ειδική Έκθεση με θέμα «Από τον Σκληρό Βράχο στον Σκληρό Δίσκο» », με συνεργασία της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος

Στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων για την επέτειο 80 χρόνων από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πειραιά πραγματοποιείται η έναρξη Ειδικής Έκθεσης με θέμα «Από τον Σκληρό Βράχο στον Σκληρό Δίσκο», με συνεργασία της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος , με τη συλλογή του Καθηγητή της τέχνης του βιβλίου κ. Διονύση Βαλάση, μέλους του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος.

Στην έκθεση παρουσιάζονται αντίγραφα μουσείων και πρωτότυπα αντικείμενα και βιβλία από όλον τον κόσμο.

Pages

Top