Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020
Logo ΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Απαραίτητη για κάθε φοιτητή που διψάει για γνώση...

«Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικόν ό,τι είναι αληθές»
- Διονύσιος Σολωμός, Αλήθεια και Ψέμα

Increase Font Decrease Font Default Font

libeditor's picture
Nature Author Seminar - Μάρτιος 2020 / ΕΚΠΑ

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών σε συνεργασία με τον εκδότικό οίκο Springer Nature και τον τοπικό αντιπρόσωπο του οίκου InterOPTICS ΑΕΕ, υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σας προσκαλούν
σε Σεμινάριο Συγγραφέων για τη «Δημοσίευση ενός επιστημονικού συγγράμματος σε περιοδικά της σειράς Nature. Συμβουλές, ειδικές πληροφορίες και συστάσεις» που θα παρουσιαστούν από την κα. Σταυρούλα Κουστά, Chief Editor of Nature Human Behavior, Springer Nature Author Seminar Series.

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, 12.00 -14.00 στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αμφιθέατρο "Κ. Καραθεοδωρή", Κτίριο Μαθηματικού 2ος Όροφος, Πανεπιστημιούπολη, Ζωγράφου. (Για τους οδηγούς είναι ανοιχτή η Κεντρική Είσοδος της Πανεπιστημιούπολης από την οδό Ούλοφ Πάλμε στα Ιλίσια).

Δείτε το χάρτη εδώ

Περιγραφή του σεμιναρίου: Επιθυμείτε να δημοσιεύσετε άρθρο σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό της σειράς Nature, αλλά εξακολουθείτε να έχετε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία δημοσίευσης; Τότε αυτή η πρόσκληση είναι για εσάς! Το πρόγραμμα θα καλύπτει τα ακόλουθα θέματα:
- Εισαγωγή στα επιστημονικά περιοδικά Nature Research και το Nature Human Behavior
- Εισαγωγή στη διαδικασία δημοσίευσης
- Πώς να γράψετε και να υποβάλλετε ένα ερευνητικό σύγγραμμα.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να μάθετε τις βασικές δεξιότητες για να δημοσιεύσετε τις εργασίες σας και να αυξήσετε την επιδραστικότητά σας!

Εγγραφείτε τώρα εδώ: Φόρμα Εγγραφής.

Η εγγραφή είναι προαπαιτούμενη. Εάν έχετε ερωτήσεις ή αιτήματα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο ΕΚΠΑ με την κυρία Γαλαζούδη στο τηλέφωνο 210 727 6487, e-mailegalaz@uoa.gr ή με τη Διεύθυνση Βιβλιοθήκης στο τηλέφωνο 210 727 6526, e-maildibib@uoa.gr. ή στο ΣΕΑΒ με την κυρία Ολλανδέζου στο τηλέφωνο 2310 998 210.

Ελπίζουμε να σας δούμε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου!

  • Comments

0 Comments

Top