Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021
Logo ΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Απαραίτητη για κάθε φοιτητή που διψάει για γνώση...

«Ἡ ὀμορφιά δέν εἶναι σιωπή.Γι’ αὐτό κ’ ἡ φωνή μου δέν εἶναι μονόλογος»
- Νικηφόρος Βρεττάκος, Η Φιλοσοφία των Λουλουδιών

Increase Font Decrease Font Default Font

Παραγγελία Μεταπτυχιακών Εργασιών

Η βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πειραιώς, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες ελληνικές ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες, παρέχει στους χρήστες-μέλη της τη δυνατότητα παραγγελίας μεταπτυχιακών εργασιών.

Με την υπηρεσίας αυτή, η βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πειραιώς αποστέλλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντίγραφα των Μεταπτυχιακών Εργασιών που φιλοξενούνται στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη. Δικαίωμα χρήσης της υπηρεσίας αυτής έχουν οι εσωτερικοί χρήστες-μέλη της Βιβλιοθήκης του πανεπιστημίου Πειραιώς καθώς και οι Υπεύθυνοι Διαδανεισμού Ακαδημαϊκών ή άλλων Βιβλιοθηκών.

Η διαδικασία έχει αναλυτικά ως εξής:

Εσωτερικοί χρήστες-μέλη της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Εάν κάποιο μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Πειραιώς επιθυμεί να του αποσταλεί κάποια μεταπτυχιακή εργασία που φιλοξενείται στη Ψηφιακή Βιβλιοθήκη μπορεί να συμπληρώσει και να αποστείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον υπεύθυνο για την ανωτέρω υπηρεσία κο Γιώργο Πολίτη επιλέγοντας εδώ.

Εναλλακτικά μπορεί να συμπληρώσει την αίτηση παραγγελίας (doc) μεταπτυχιακών εργασιών εσωτερικών χρηστών και να την επισυνάψει σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση gpolitis@unipi.gr.Υπεύθυνοι Διαδανεισμού Ακαδημαϊκών ή άλλων Βιβλιοθηκών

Εάν κάποιο μέλος ακαδημαϊκής ή άλλης βιβλιοθήκης επιθυμεί να του αποσταλεί κάποια μεταπτυχιακή εργασία που φιλοξενείται στη Ψηφιακή Βιβλιοθήκη μπορεί να απευθυνθεί στον υπεύθυνο διαδανεισμού της βιλιοθήκης του και ο τελευταίος να συμπληρώσει και να αποστείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κο Γιώργο Πολίτη επιλέγοντας εδώ.

Εναλλακτικά μπορεί να συμπληρώσει την αίτηση παραγγελίας (doc) μεταπτυχιακών εργασιών μέσω διαδανεισμού και να την επισυνάψει σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση gpolitis@unipi.gr.


  • Οι φοιτητές του ΕΑΠ μπορούν να χρησιμοποιούν τη συνηθισμένη διαδικασία Διαδανεισμού με την υποσημείωση «Μεταπτυχιακές Εργασίες».
  • Οι παραγγελίες θα διεκπεραιώνονται σε διάστημα 1-2 εργάσιμων ημερών.
  • Ανώτατος αριθμός αποστολής: 3 Μεταπτυχιακές Εργασίες.
Greek
Top